Cases 3 & 4

Zeeland barst van het talent.

Jonge startups, ervaren ondernemers IBC Communicatie komt ze dagelijks tegen in de praktijk. Hierbij beschrijven we weer 2 nieuwe cases.

Case #3 WonderWonen

www.wonderwonen.nl

  • Website
  • Visitekaartje
  • Gevelbord

“Van ieder huis is een thuis te maken en van iedere tuin een paradijs.”

Maxime Wondergem is oprichtster van WonderWonen in Breskens. WonderWonen vertaalt uw woonwensen naar een passend interieurontwerp. De stijl is simpel, clean, maar nét een beetje anders. Op de site van Wonderwonen.nl kunt u kennis maken met de stijl en de visie van Maxime. Bij Projecten ziet u een compleet overzicht van alle projecten die ze heeft uitgevoerd. Dit zijn interieur- en tuinontwerpen. 

WonderWonen start met een eerste vrijblijvend gesprek bij u thuis. Daarna volgt er altijd nog een afspraak om de ruimtes op te meten en om eventuele vragen beantwoord te krijgen.  Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt. Dit ontwerp wordt uitgebreid bij de klant besproken. Verder heeft u de keuze om de uitvoering van het ontwerp door een aannemer te laten doen, maar u kunt ook de contacten met de aannemers aan WonderWonen overlaten.

IBC Communicatie uit Oostburg heeft een nieuwe website WordPress website gemaakt voor WonderWonen. Daarnaast hebben we een visitekaartje en een gevelbord geleverd.

WonderWonen Breskens

Case #4 Versluijs Makelaardij

www.versluijsmakelaardij.nl

  • Fotoshoot
  • Huisstijl aanpassen
  • Powerpoint templates voor Facebook
  • Offertemap met diverse inlegvellen
  • Stoepbordposters

“Wie Versluijs Makelaardij eenmaal leert kennen is meteen: VERKOCHT.”

IBC Communicatie ontwikkelde in samenwerking met Brigit Tetteroo eigenaresse van Makelaardij Versluijs een hele nieuwe visuele campagne die bestaat uit een strak ontworpen én gedrukte offertemap, inlegvellen en diverse stoepbordposters.  Uiteraard moest daarnaast de huisstijl worden aangepast naar het nieuwe adres. Versluijs Makelaardij verhuist eind oktober van de Nieuwstraat 15 naar de Nieuwstraat 1 in Oostburg. En terwijl de huisstijl is aangepast én de offertemappen worden ingezet, is er op nummer  1 een grote verbouwing gaande. Want de huisstijl van Versluijs Makelaardij wordt doorgetrokken tot in het kantoor zelf.

Uw sleutel tot een succesvolle verkoop is bij ons in goede handen! Deze nieuwe slogan met ondersteunende visual wordt nu door Versluijs Makelaardij gebruikt op zowel de offertemap als in het nieuwe stoepbord dat te zien is voor het pand. De nieuwe map wordt als communicatiedrager ingezet naar aspirant-kopers toe.

Bij Versluijs Makelaardij wordt Facebook ingezet als communicatiekanaal. IBC Communicatie ontwikkelde diverse templates in PowerPoint. Hiermee kan het team van Versluijs Makelaardij snel professionele Facebook afbeeldingen met tekst genereren. Dit is vooral handig omdat Facebook voor verschillende soorten berichten steeds andere afbeeldingsmaten hanteert.

Tot slot werden de dames mét de Smart en een deel van de inboedel professioneel gefotografeerd voor het nieuwe pand. Het resultaat ziet u hieronder.

Fotografie Versluijs Makelaardij Oostburg