GEEN TIJD: HAAST!

SNEL
kwaliteit

We krijgen er allemaal mee te maken: haast, stress en tijdsdruk. We hebben NU die foto, video of flyer nodig. IBC kan in de meeste gevallen razendsnel én kwalitatief leveren.

SNEL IETS NODIG?

Ieder bedrijf krijgt er vroeg of laat mee te maken: haast! Maar snelheid is niet genoeg, het moet ook nog eens kwaliteit zijn. IBC is gespecialiseerd in snelle levering van drukwerk, websites, fotografie en videoproducties. Moet er snel iets worden aangepast? Bijvoorbeeld een advertentie?  Of heeft u een event-website nodig waarbij u geen weken de tijd heeft om te overleggen over de content? Als online communcatiebureau beschikken wij over onze eigen servers. We kunnen dus alles direct inregelen, van domeinregistratie, beveiliging en ssl certificaten tot en met het opzetten en inrichten van uw website. 

 

Maar we bieden ook offline snelle oplossingen. Zoals drukwerk (flyers, folders, brochures, visitekaartjes, magazines, rollupbanners etc) is vaak razendsnel te leveren. Omdat IBC beschikt over een eigen grafisch ontwerp- én dtpstudio hebben we alles in eigen hand. Content, tekstproducties, fotografie en video zijn in de meeste gevallen snel leverbaar, soms zelfs binnen 24 uur.

Verrassend Ontwep

Bent u op zoek naar een strak en zakelijk ontwerp, of juist op zoek naar een concept dat verrassend buiten alle grenzen gaat? Dan bent u bij IBC-communicatie aan het goede adres. Wij vertalen uw wensen en ideëen graag om in een ontwerp met impact.

Haast?
Maak een afspraak

Heeft u snel iets nodig? Informeer dan wat wij voor u kunnen betekenen!

4 + 5 =